IAM Sağlık Sektörünü Değiştirecek

Merhaba değerli okuyucularım, sizlere yeni filizlenen fikirleri sunabilmekten dolayı gururluyum. Binlerce yeni fikrin ortaya çıktığı blockchain dünyasında doğru seçimleri yapmak çok zor ve zaman alıcı. Sizler için potansiyelinin yüksek olduğunu düşündüğüm projeleri araştırarak sunmaya devam ediyorum. İncelemeler sonucunda yatırım yapıp yapmamak sizin kararınız ben ancak projeyi daha iyi anlamanız için yardımcı olabilirim. Benim gözden kaçırdığım şeyler olursa yorumlar kısmında benimle iletişime geçmekten çekinmeyin, her mesaja hızlıca cevap vermeye çalışıyorum.
C3TZR1g81UNaPs7vzNXHueW5ZM76DSHWEY7onmfLxcK2iNv8fJB62cRKwBoaaebX63AUD5BCUg2t8cbKyzjTnHLCgK7NKwXu9zhE4snQJD7yLRChKDP1GqC.png
Bugün inceleyeceğimiz proje sağlık sektörü üzerine, sağlık konusunu blockchain dünyasına taşıyarak kaliteyi arttırmayı hedefliyor. Oturup düşündüğünüzde blockchain tabanlı bir sağlık projesi oldukça etkileyici geliyor ancak rakipleri var. Bu yazıda Instant Access Medical projesinin rakiplerine göre kıyaslamasına da ulaşabileceksiniz. Keyifli okumalar diliyorum.
Instant Access Medical hangi sorunları çözmeyi planlıyor ?
Sağlık kuruluşlarına gittiğinizde bıktırıcı ve hasta olduğunuz için büyük eziyete dönüşen doktor sıralarını beklemek çocukluğumdan beri en nefret ettiğim şeylerden biridir. Hastasınız ve sizinle ilgilenilmesi için onlarca kişinin tedavi görmesini beklemek zorundasınız. Sıra verseler dahi sıraya riayet edilmiyor. Bu sebeple sağlık kuruluşları etkili tedavi sağlayamıyorlar. Sadece sizinle değil yüzlerce hastayla ilgilenmek zorunda olan doktorlar hastanın muayane sürecini doğru şekilde takip edemiyor, zaten yoğunluktan dolayı bunun klasik yöntemlerle çözülmesi de pek mümkün görünmüyor. Aynı şekilde hastalar da kendi verilerini doğru ve etkili bir şekilde takip edemiyorlar.
JvFFVmatwWHRfvmtd53nmEJ94xpKydwmbSC5H5svBACH81bnGH7j2GEQQ7Z2YU8fLSdMLsVu36hEeDf8JobXfeLRQ8krekmbE78GQrbp1ja3bGqt6Q4jHzyAQedJNDsqf42qZGm2Nr.png
Bunun yanı sıra yan sağlık hizmeti olarak adlandırabileceğimiz sigorta şirketlerinden kaynaklanan bir çok sorun da mevcut. Sigortacıların yapacakları sahtekarlıktan insanların kendilerini koruması da pek mümkün değil. Ortak bir platform olmadığı için araştırma şirketleri hasta ve hastalık süreçleriyle ilgili yeterince güvenli bilgi toplayamıyorlar. Veriler yanlış olduğu için onlara dayalı olarak ürünlerde ve hastaların memnuniyet süreçlerinde de sıkıntı oluşuyor.
IAM projesinin sorunlara yönelik çözümü nedir ?
Sağlık sektörünü gelişmekte olan blockchain teknolojisi ile birleştirerek sağlık hizmetleri için kullanılacak yeni bir ağ kurmayı planlıyorlar. Bu platform üzerinde sağlık sektörüne ait bütün etmenler ve kişiler bulunacak. Doktorlar, hastalar, ilaç şirketleri, sigorta şirketleri, hastahaneler gibi sağlık sektörünün temel etmenleri tek bir platformda birleştirilerek aralarındaki ilişkinin artmasıyla takip süreçleri kolaylaşacak ve hastaya sunulacak hizmetin kalitesi kat be kat artacak. Bu platform çerçevesinde etkileşim aşağıdaki kategoriler arasında akıllı sözleşmeler yoluyla gerçekleştirilecektir:
hastalar;
doktorlar;
sigorta;
araştırmacılar;
analitik merkez.
Aynı zamanda, sitenin tüm katılımcıları, ana kullanıcıları hasta olacak özel bir uygulama kullanarak birbirleriyle etkileşime girecektir. Bu uygulama aşağıdaki bilgileri saklayacaktır. Hastanın mevcut durumu hakkındaki veriler (kan testi sonuçları, basınç seviyesi bilgileri ve daha fazlası), vaka tarihi, doktorunuzu ziyaret etmek için notlar ve hatırlatmalar, kullanılan tıbbi ürünlerin tarihçesi ve etkinliklerine ilişkin veriler. Bu uygulamayı kullanarak, kullanıcı herhangi bir zamanda yukarıdaki verileri okuyabilir. Ayrıca, bu program ile, hasta bir sohbet açabilir ve bir doktordan kendi sorusuna önceden danışabilir.
mXkfdToSwHy2z6bt8LzLozW5g1if6yh3PPzNujrXmJKg1zMsk9J7p9odymCjjUaJuJGbQb9PRsF5nZG7Kpj1tvCS6oxcR6Pve9p7CJ5zN.jpg
Buna ek olarak, hastalar kişisel tıbbi verileri çeşitli araştırma laboratuvarlarına ve analitik merkezlere anonim olarak satmak için uygulamayı kullanabilirler. Veri aktarımı için kullanıcı, daha sonra doktorların ve tıp merkezlerinin hizmetlerini ödemek için kullanılabilecek IAM sikkeleri ile ödüllendirilecek. Bu uygulama aynı zamanda doktorlar tarafından hastalar için en etkili tedavi programını oluşturmak için de kullanılabilir, bu da sadece zamandan değil aynı zamanda paradan da tasarruf sağlar.
Müşteriden gelen onayı aldıktan sonra, bu uygulama, riskleri değerlendirmelerine ve maliyetleri düşürmelerine ve sahtekarlık olasılığını ortadan kaldırabilecek sigorta şirketleri tarafından kullanılabilir. Araştırma ve analitik şirketler, dolandırıcılarla veri satma olasılığı hariç, doğrudan müşteriden güvenilir veri satın alabileceklerdir. Bu ilaç firmaları tarafından üretilen ilaçların verimliliğini artıracak ve maliyetlerini düşürecektir. Bu platformda kullanılan ana kaynak, ICO sırasında satın alınabilecek IAM paraları olacaktır.
ICO tarihleri ​​ve detayları
IAM sikkelerinin kamuya satışı 16 Ocak 2019 ile 2019 arasında gerçekleştirilecektir. Toplam 500 milyon jeton satılacaktır. Bir jetonun maliyeti, satışların ilk haftalarında 0,16 dolar, 1 ile 14 Mart arasında ise 0,4 dolar olacaktır. Projenin toplamak istediği maksimum yatırım miktarı 35 milyon dolar.
Platformun birçok sağlık sorununu çözmesi fikri çok önemlidir, insanlık için pozitif etki sunar. Bu projenin başarısı birkaç önemli faktör tarafından sağlanmakta, deneyimli uzmanlardan oluşan bir ekip oluşturulmasında çalışmıştır ve projenin halihazırda 5 farklı ülkede 1.8 milyon sporcu ve 3.000 çalışanın sağlık kurumları tarafından kullanılan bir mobil uygulaması bulunmaktadır. Bu mobil uygulamanın dünya çapında yaygınlaştırılması planlanmaktadır. Bu bağlamda, bu projeye yatırım yapmak, sadece İngiliz vatandaşları için değil, aynı zamanda dünyanın dört bir yanından gelen insanlar için tasarlanmış hazır bir şirkete yatırım yaptığınız için neredeyse hiçbir şeyi riske atmazsınız. Hali hazırda çalışan bir ürünün olması büyük bir avantajdır.
Proje hakkında daha detaylı bilgi edinebilmek için aşağıdaki bağlantılardan faydalanabilirsiniz. Yazımı sonuna kadar okduğunuz için teşekkürlerimi sunuyorum.
My Username : baywalk
My Bitcointalk URL : https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2442391;sa=summary
My ETH Address : 0xC910982cec417a07Ec380A12808951b45e76DC4b
Telegram :@Baywalk321
Email : baywalk321@gmail.com

Komentar

Postingan populer dari blog ini

ICO - URIS

ELISIA: The BlockChain Revolution

Eqwity - a platform that can ensure the reliability of investments and guarantee the development of ICO